“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

☦ Μικρά παιδάκια και ηλικιωμένοι βλέπουν τον ΧΡΙΣΤΟ που τους λέει ότι θα επέμβει για την αμαρτία.

φώτο από fb

Αναρωτηθήκαμε πολύ να αναφέρουμε τα παρακάτω , όμως «τούτο είναι το ρηθέν δια του προφήτου Iωήλ…» (Πράξ. β’ 16). «Θα δώσω πλουσιοπάροχα από το πνεύμα μου σε κάθε άνθρωπο, και τα παιδιά σας και οι θυγατέρες σας θα κηρύξουν την αλήθεια, και οι νέοι σας θα δουν οράματα και οι γέροντές σας θα ονειρευτούν θεϊκά όνειρα»(Ιωηλ. γ΄ 1).

Μικρά παιδάκια και μεγάλοι το τελευταίο αυτό χρονικό διάστημα λένε ότι βιώσαν παράδοξα.

Λένε ότι τους παρουσιάστηκε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός και τους είπε ότι είναι εξοργισμένος με όσα γίνονται και κινούνται μέσα στην αμαρτία και ότι θα επέμβει.

Θέλουμε να κρατήσουμε επιφυλάξεις πάνω σε αυτά αλλά προβληματιζόμαστε, πως άνθρωποι από διάφορα μέρη που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους ανακοινώνουν με παρρησία αυτά τα παράδοξα για εμάς;

Και όμως κανονικά  τα παράδοξα για εμάς θα έπρεπε να ήταν  η αμαρτία, η ανωμαλία και η διαστροφή, αλλά αντίθετα βλέπουμε άλλα πράγματα.

Πάντα η αμαρτία οδηγούσε την ανθρωπότητα στο πυκνό σκοτάδι για αυτό ο προφήτης ΙΩΗΛ κραύγαζε

"Επιστρέψτε με μετάνοια σ’ εμένα με όλη σας την καρδιά, με νηστεία και με δάκρυα μετανοίας. Σχίστε τις καρδιές σας από πόνο μετανοίας και συναίσθηση της ενοχής σας, και όχι τα ενδύματά σας. Επιστρέψτε στον Κύριο και Θεό σας, διότι αυτός είναι ελεήμων και οικτίρμων, μακρόθυμος και πολυέλεος." (Ιωήλ, Β’ 12-13). “(Πράξεις 2: 36-39).

ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ - ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ- ΠΩΣ ΟΜΩΣ ;

«Και έσται πας ος αν επικαλέσηται το όνομα Κυρίου σωθήσεται» (Ιωήλ 3,5).

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας