“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

☦ «ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΛΗΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ»

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ….

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ O ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΜΗΝ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Γι' αυτό Χριστιανοί μου γρηγορείτε και προσεύχεσθε. Κρατηθείτε ενωμένοι στο άρμα του Προφήτη Ηλία που οδηγεί στον Ιησού Χριστό και μην δειλιάζετε. Θυμηθείτε ότι «έθνος απολωλεκός βουλήν εστι, και ουκ έστιν εν αυτοίς επιστήμη, ουκ εφρόνησαν συνιέναι» και μη λησμονήσετε «πως διώξεται εις χιλίους, και δυό μετακινήσουσι μυριάδας». Η ισχύς εν τη ενώσει. Κρατηθείτε δεμένοι και ενωμένοι με τον Χριστό γιατί τότε έρχεται ειρήνη στον κόσμο.

Και μη λησμονήσετε Χριστιανοί μου να γυρίσετε την πλάτη στους δήθεν πνευματικούς προφήτες, οι οποίοι εξ αφορμής της βαλκανικής «καταιγίδας» που έρχεται στη Βαλκανική θα επιχειρήσουν να παρασύρουν τους ανθρώπους.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ. Οι δυστυχισμένοι δεν κατάλαβαν πως ο πόλεμος άρχισε όταν με τη βία και την επιστημονική φαντασία θέλησαν να σπάσουν το άβατο του Παντοκράτορα και να φθάσουν στον ουρανό.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΘΕΛΗΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ….»

Θηβαίος Πολίτης