“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

☦ "στην Γενική Παλαβομάρα μας σώζει η ΠΑΝΑΓΙΑ και ήδη μας σώζει σε σχέση με όσα γίνονται"

Δεν είναι για να μπορέσουμε να δούμε ειδήσεις αυτές τις ώρες. Συμβαίνει αυτό που διαβάζουμε στην ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ όταν ρώτησαν τον Κύριο πότε έρχεται το τέλος.

Μεταξύ των όσων είπε ο ΚΥΡΙΟΣ εις τους μαθητές του είναι και αυτό " θα προηγηθούν ακοές πολέμων, λιμοί , λοιμοί . σεισμοί , αλλά δεν έφτασε ακόμα το τέλος "

Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες της νέας τάξης πραγμάτων έχουν τρομοκρατηθεί γιατί το story του παγκόσμιου βουλώματος δεν τους βγαίνει , αλλά δεν τους βγαίνουν τα οικονομικά τους.

Το σύστημα δέχτηκε ένα μεγάλο χαστούκι και τρομάζουν από τον πληθωρισμό που τίποτε δεν μπορεί να τον τιθασεύσει σε πολεμικές περιόδους.

Ίσως να βιώνουμε αυτό που είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:

"το σύστημα θα φάει ένα χαστούκι και τότε το  κάθε έθνος θα σηκωθεί εναντίον του άλλου έθνους και θα κάνει του κεφαλιού του"

"ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα λυπηθεί το πλάσμα του και θα παρουσιαστεί στα αδιέξοδα του , θα είναι σαν μια ΘΕΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία , δεν θα είναι η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ"

Μια μάτια στην επικαιρότητα και η ομοιότητα των στιγμών μας " τραντάζει " ότι εισήλθαμε σε χρόνια αποκαλυπτικά που πραγματώνονται προφητείες πολλών χρόνων πίσω.

Πυρηνικά , Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος , κατάρρευση εθνικών οικονομίων , επισιτιστική και  ενεργειακή κρίση ζωγραφίζουν πάνω στον καμβά της εξαθλίωσης των κοινωνιών.

Εικόνες της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ κλαίνε , Εσταυρωμένοι ματώνουν και εμείς με εγκυκλίους απορρίπτουμε όλα αυτά τα έκτακτα Θεοσημεία γιατί λέμε είναι εκ του πονηρού ( μη γένοιτο) για να παρασύρουν δήθεν  τον αφελή πιστό και φυσικά απορρίπτουμε τις ευθύνες μας ότι τόσα χρόνια τρέχαμε στην κατηφόρα της αμαρτίας και λέγαμε " τι όμορφα τσουλάει η ζωή μας"

Κάποια στιγμή το δράμα λαμβάνει τέλος.

Τώρα ξαφνικά έπιασε πατριωτικός οίστρος σε πολλούς απέναντι στην τρέλα του γείτονα ανατολίτη, ενώ τόσα χρόνια έβαζαν τις απαραίτητες στρατιωτικές δαπάνες( και εξοπλισμούς)  που χρειαζόμασταν στην μέγγενη των μνημονιακών υποχρεώσεων μας.

Δηλ. για να το πούμε απλά "εγκληματούσαμε"

Απέναντι σε αυτούς τόσα χρόνια που θέλουν διακαώς να μας εξαφανίσουν ως Έθνος ίσταται η ΠΑΝΑΓΙΑ και μας σώζει κάθε μέρα και κάθε στιγμή.

Η Μεγαλόχαρη με ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ μας καλεί να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά να ξυπνήσουμε πρώτα από τον λήθαργο της αμαρτίας και να μετανοήσουμε.

Απέναντι στην παγκόσμια παλαβομάρα καλούμαστε να κρατήσουμε την κοινή λογική και να βρεθούμε ως άνθρωποι και συνάνθρωποι στις νέες προκλήσεις των καιρών μας που δεν μοιάζουν με τίποτε παρόμοιο στα προηγούμενα ιστορικά δρώμενα ...και ξέρετε γιατί ;

- ακριβώς γιατί πολεμάμε με τον ίδιο τον  αντίδικο , τα όργανα του  και το πνεύμα της καταστροφής του  που σαρώνει οικογένειες , κοινωνίες , έθνη , ολάκερη την ανθρωπότητα.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ - ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας