“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

☦ Τι πραγματικά συμβαίνει στον ουρανό κατά την ώρα της Θείας λειτουργίας.

Αυτή λοιπόν είναι μια εικόνα, που δυστυχώς αγνοούν πολλοί αδελφοί, που δείχνει την Θεία λειτουργία που γίνεται στον ιερό ναό αλλά και το τι πραγματικά συμβαίνει  την ίδια ώρα επάνω στον ουρανό.

Τώρα τελευταία ακουμε πολλούς αδελφούς να ομιλούν περί αποτείχισης λεει, επειδή ο τάδε ιερέας μνημονεύει τον τάδε επίσκοπο, που ο τάδε επίσκοπος έχει παρέβη τους κανόνες που έχουν θεσπίσει οι  άγιοι πατέρες, και αποτειχίζονται λεει από το σώμα της εκκλησία.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι από ποια εκκλησία νομίζουν ότι αποτειχίζονται? Από την πάνω, την ουράνια εκκλησία του Θεού ή από την κάτω? Και πιστεύετε ότι αυτά που γίνονται στην κάτω εκκλησία του Θεού μπορούν να επηρεάσουν αυτά που γίνονται στην επάνω, την ουράνια εκκλησία του?

Αδελφοί ένα σας λέω μόνο. Όσοι έφυγαν από το σώμα της εκκλησίας του Κυρίου, σήμερα περπατούν σε μονοπάτια που δεν διαφέρουν από τις άλλες αιρέσεις. Μείνετε λοιπόν αδελφοί εντός της εκκλησίας του Κυρίου και δώστε τον αγώνα σας από μέσα, όπως άλλωστε έκαναν στο παρελθόν και οι άγιοι πατέρες μας.

Αμήν

Θ.Π.