“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πολύδωρας για διορισμό κόρης: “Είχα το δικαί-ωμα να το κάνω” !

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο ίδιος δηλώνει σε συνομιλητές του ότι "είχε δικαίωμα να το κάνει", τη στιγμή που στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούσαν-και ευελπιστούσαν-ότι η κόρη του θα υπέβαλλε την παραίτησή της μετά το σάλο που δημιουργήθηκε. Το δημοσίευμα σημειώνει πως δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στο βουλευτή Β' Αθηνών και σε γαλάζια κομματικά στελέχη, ωστόσο η θέση του ότι είχε το δικαίωμα να το κάνει καθώς αντί για έξι μετακλητούς υπαλλήλους που μπορούσε να διορίσει επέλεξε μόνο ένα πρόσωπο, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κλείσει το θέμα, δηλαδή να παραιτηθεί η κόρη του Μαργαρίτα.
"Κάλυψα τη θέση μόνο ενός υπαλλήλου- αντί για έξι- με την κόρη μου που είναι στενός, πολύτιμος συνεργάτης μου. Έχει τρία μεταπτυχιακά, μιλά τέσσερις γλώσσες και διερωτώμαι γιατί τώρα έρχεται το θέμα στη δημοσιότητα. Υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας σε συνομιλητές του.

Και από που απορρέει το δικαίωμα σου Βυρωνάκο; 

Είναι γραμμένο στον θεϊκό νόμο ή στις 10 εντολές; 

Θα σου πω εγώ από που απορρέει. 

Από τον Ελληνικό λαό που σας δίνει δύναμη να κόβετε και να ράβετε κατά το ιδιοτελές σας δοκούν. 

ΕΜΕΙΣ σας δίνουμε δύναμη και ΕΣΕΙΣ καθορίζετε ποιοι και πόσα δικαιώματα έχουν, φροντίζοντας φυσικά να ευλογείτε πρώτα τα γένια σας. 

Κατά τ' άλλα το σύνταγμα προασπίζει την ισότητα και παπαρίες καμαρωτές... 

Άντε να δούμε έως πότε αυτός ο λαός θα συνεχίζει να σας παρέχει δύναμη και δεν θα καταλαβαίνει ότι η δύναμη είναι στα χέρια του...

logioshermes