“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πως εμπλέκεται η Γερμανία «ο Βασιλιάς του Βορρά» στη προφητεία Δανιήλ και τι φοβούνται οι Ισραηλινοί !!!

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του thetrumpet.com
Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Το Ισραήλ θέλει τη βοήθεια της Γερμανίας»
«Ο Γερμανός Υπουργός εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε πραγματοποίησε συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό αλλά και με τον παλαιστίνιο Πρόεδρο σε μια προσπάθεια για εκεχειρία μεταξύ των δύο πλευρών. Μετά από τη συνάντηση που είχε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Γκίντο Βεστερβέλε δήλωσε ότι ο τερματισμός της βίας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το Βερολίνο. Η απάντηση του Νετανιάχου αποκαλύπτει ότι  το Ισραήλ είναι πρόθυμο να προσκαλέσει τη Γερμανία να αναλάβει βασικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις:

«Ο λαός του Ισραήλ δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση, κατά την οποία πόλεις μας βρίσκονται συνεχώς κάτω από τις επιθέσεις ρουκετών. Προτιμώ τις διπλωματικές λύσεις, ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια, αλλά αν δεν την βρούμε τότε κι εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας με άλλα μέσα, τα οποία επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε. Πιστεύω ότι η Γερμανία μπορεί να έχει έναν εποικοδομητικό ρόλο προς την αναζήτηση μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας για να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σύγκρουση και να μην ξαναμπούν τέτοιου είδους όπλα  στη Λωρίδα της Γάζας.»

Μία προφητεία της Βίβλου λεει ότι η ραγδαία εξάπλωση του ριζοσπαστικού Ισλάμ θα συνεχιστεί έως ότου τελικά συγκρουστεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία καθοδηγείται από την Γερμανία. Στο χωρίο 11:40 ο Δανιήλ μας λεει πως η επικεφαλής Γερμανία δηλ. ο «Βασιλιάς του Βορρά» θα «εισέλθει» σύντομα στην «ένδοξο γη» της Ιερουσαλήμ. Όμως η εβραϊκή σημασία της λέξης «είσοδος» στο εν λόγω χωρίο αποδίδεται ως «ειρηνική είσοδος». Η παραπάνω δήλωση του Νετανιάχου την περασμένη Τρίτη δείχνει ότι το Ισραήλ αναζητά ήδη αυτήν την βοήθεια απ την πλευρά του Βερολίνου. Έτσι φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου πια προτού το Ισραήλ οδηγήσει την υπό Γερμανική ηγεσία ΕΕ στους Αγίους Τόπους.
Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι Ισραηλινοί βλέπουν την Αμερική να μην έχει πια θέληση ώστε να είναι για αυτούς μια αξιόπιστη σύμμαχος, και καθώς η πίεση προς το Ισραήλ εντείνεται, το εβραϊκό έθνος θα αναζητήσει μια αμυντική βοήθεια από τη Γερμανία (Ωσηέ 5:13). Όμως, η απόφαση αυτή του Ισραήλ τελικά δεν θα έχει καλό τέλος. Η προφητεία του Δανιήλ λέει πως η Γερμανία θα επιτεθεί τελικά εναντίον του Ισραήλ και θα καθιερώσει την έδρα της στην Ιερουσαλήμ.
Υπό το φως αυτής της θλιβερής πραγματικότητας, είναι ανησυχητικό να ακούμε τον κ. Νετανιάχου να αρχίζει να κάνει τέτοια ανοίγματα προς το Βερολίνο. Αλλά όλα αυτά τα γεγονότα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το πιο ελπιδοφόρο γεγονός που θα βιώσει ποτέ αυτός εδώ ο εμπόλεμος πλανήτης: με την επιστροφή του Ιησού Χριστού, που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή ειρήνης για τους Ισραηλινούς, Παλαιστινίους, Γερμανούς και για όλους τους ανθρώπους!
Για να κατανοήσετε πλήρως τις λεπτομέρειες αυτής της εκπληκτικής προφητείας που οδεύει γρήγορα προς την εκπλήρωση της, ζητήστε να λάβετε δωρεάν το βιβλίο μας History and Prophecy of the Middle East.»


Θ.Π. Ζητώ συγνώμη για την πρόχειρη μετάφραση του κειμένου, όμως θεώρησα σκόπιμο να μεταφέρω αυτή την πληροφορία με οποιοδήποτε τρόπο. Το πρωτότυπο κείμενο βρίσκεται ΕΔΩ