“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ

την ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ των πασών γενεών του Ελληνισμού και της Ρωμιοσύνης
Με την ψήφο για την επαναλειτουργία της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ζητάμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ σαν ρυάκι. Από εμάς εξαρτάται να την κάνουμε ΠΟΤΑΜΙ και ΧΕΙΜΑΡΡΟ. Κάθε ψήφος και ένα κερί προσευχής στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λειτουργηθεί πάλι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

«πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι»

Ο Γέροντας Παίσιος μας έδωσε το χρονικό στίγμα

«ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ - ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ»

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ... facebook.com

Θεωρούμαι ότι δεν γίνεσθε απλά μέλος μιας ομάδας αλλά ένας συνοδοιπόρος στην διαδρομή που ήδη ξεκίνησε προς την ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ.


Ήδη ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ευλογεί τα νοητά δίκτυα μέσα στο χώρο του διαδικτύου και συγκεντρώνει τις ικεσίες και τις προσευχές των πιστών. Άλλωστε τι είναι μια τέτοια ψήφος;

Είναι ένα αναμμένο κερί για τους προγόνους μας που θα χαρούν μαζί μας , είναι μία ΕΥΧΗ  ότι ο ΚΥΡΙΟΣ θα ενεργήσει  εν τάχει  σύμφωνα  και με το ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.

Εμείς απλά ΤΟΥ λέμε ΚΥΡΙΕ είμασθε εδώ μαζί ΣΟΥ, ΕΣΥ οδήγησε μας μέσα από τα χαλάσματα της εποχής που βιώνουμε και βγάλε μας σε πνευματικό ηλιόφωτο ξέφωτο.

Με τον καλό λόγο σου σαν φίλος- αδελφός και συνοδοιπόρος σε αυτή την προσπάθεια γνωστοποίησε την εκεί που ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θα σε φωτίσει.

ΑΜΗΝ

Εκ της Διαχειρίσεως που φέρνει τιμητικά το όνομα του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ του ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ, Οσιομάρτυρα των πρώτων χρόνων μετά την Άλωση και Οδηγού με τα θαύματα του σήμερα του πονεμένου Ελληνισμού που προσδοκά το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.