“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Εξαθλίωσε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και τώρα δίνει…. ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ !!!

Σχόλιο Θ.Π.: Με ελικόπτερο τον περιμέναμε… αλλά με το ΚΑΡΑΒΙ φεύγει !!!
Ρήμαξε τα πάντα στη χώρα και τώρα το παίζει φιλάνθρωπος για τα ψηφουλάκια!
Όλα για τα ψηφουλάκια! Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να ενδυθεί εκ νέου τον μανδύα του θρησκευόμενου και του κοινωνικά ευαίσθητου. Και σαν να μην έφτανε αυτό θυμάται και την φιλανθρωπία! Ποιός; Αυτός που με τις απάνθρωπες πολιτικές του μνημονίου, που τηρεί κατά γράμμα, επέφερε τόσο μεγάλη ζημιά στον Έλληνα. Ο "φιλάνθρωπος" κ. Σαμαράς, λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι θα επισκεφθεί τη Φιλανθρωπική Εταιρεία της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Αποστολή". 
Λέει μεταξύ άλλων το σχετικό ανακοινωθέν που εξεδόθη πως θα έχει και ενημέρωση για το έργο της. Το έργο, δηλαδή που θα έπρεπε να είναι αρμοδιότητα δική του και της καταστροφικής κυβέρνησής του. Γιατί αν ήταν σωστές οι πολιτικές της κυβέρνησης της ανίερης συμμαχίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δε θα είχαν λόγο ύπαρξης οι κάθε λογής ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, που με θυσίες εθελοντών και προσφορές ανώνυμες κα ιεπώνυμες στηρίζουν στην πράξη όσους πραγματικά έχουν ανάγκη. Δε θα χρειάζονταν οι κάθε είδους ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ να υποκαθιστούν την πολιτεία όσον αφορά στο κοινωνικό έργο της. 
Δυστυχώς η πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου πολλαπλασίασε τις οργανώσεις εκείνες σαν την ΑΠΟΣΤΟΛΗ που μάχονται καθημερινά για να μην πεθαίνουν άνθρωποι στους δρόμους όπως τότε στη γερμανική κατοχή, από πείνα, κρύο, έλλειψη φαρμάκων.
Αυτήν λοιπόν την οργάνωση επισκέπτεται σήμερα ο κ. Σαμαράς για να βγάλει φωτογραφίες με τον Αρχιεπίσκοπο, να ευχηθεί για το νέο έτος κλπ. Μα στα αλήθεια τι να ευχηθεί ο Σαμαράς στον Έλληνα, αφού ό,τι στερήθηκε ο Έλληνας το 2014 στον Σαμαρά οφείλεται. Φτάνουν επιτέλους η κοροϊδία και οι πολιτικάντικες φανφαρόλες...