“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Οι Γερμανοί Γνωρίζουν Καλά: “Arbeit Macht Frei!”

Στην Γερμανία στην πόλη Augsburg, αποφάσισαν ότι ενενήντα πρόσφυγες μπορούν να εγκατασταθούν στις παράγκες του παλιού κέντρου συγκεντρώσεως του Νταχάου. Η διαμονή των προσφύγων στην παράγκα 116 δεν είναι τυχαία. Σ' αυτό το κτήριο κατά την διάρκεια του ΒΠΠ έμεναν οι εργάτες που κατασκεύαζαν τα καταδιωκτικά Μεσσερσμιτ.

Ο οικονομικός γίγας με την νοοτροπία των καταναγκαστικών έργων βαθιά χωμένη μέσα στην μαύρη ιστορία τους....στο DNA τους, δεν εμποδίζονται από αυτό που ονομάζεται συνείδηση... για λόγους εθνικού συμφέροντος....καθίσταται δυνατόν... σε παράγκες που οι παππούδες κρατούσαν πρόσφυγες που κατασκεύαζαν τις μηχανές θανάτου....οι νεώτεροι θα στοιβάζουν τους πρόσφυγες στις ίδιες παράγκες.

Ένας λαός που σκορπά τον θάνατο είτε με συστηματική εξολόθρευση η με την αδιαφορία, δεν μαθαίνει απο την ιστορία του δεν μπορεί παρά να πέσει πάλι στα ίδια λάθη.

Ίσως το καλύτερο μάθημα που μας δίνει η ιστορία είναι ότι αυτός ο συγκεκριμένος λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μάθει από την ιστορία του!!!.

Αυτή την φορά δεν πρόκειται να ξελιγώσουν τους ανθρώπους στην πείνα και στην δουλειά αλλά θα τους δώσουν να καταλάβουν τι εστί γερμανική φιλοξενία!

Και το αλλο που σίγουρα θα μάθουν είναι ότι η γερμανική εργασία ειναι ικανή να τους απελευθερώσει...σ' αυτόν η στον άλλον κόσμο.

ΚΟΡΑΞ