“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ρωσικές βόμβες που έγραφαν «στο Βερολίνο» ξεσήκωσαν σύσσωμο τον γερμανικό τύπο!

Σχόλιο Θ.Π.: φαίνεται πως οι Ρώσοι "συμφωνούν" με αυτό που είχε πει ο Τσωρτσιλ, πως: “Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια. Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί
Μόλις 500 χιλιόμετρα από το Βερολίνο κατά την εκπαίδευση ρωσικών βομβαρδιστικών στο Καλίνινγκραντ, Ρώσοι τεχνικοί έγραψαν… (σε κυριλλική γραφή) πάνω στις βόμβες των βομβαρδιστικών τύπου  Antonov An-26  το σύνθημά  τους: “Στο Βερολίνο” !!! προκαλώντας έντονη ανησυχία στην γερμανική κοινωνία σύμφωνα με την εφημερίδα bild.de.   
Η εφημερίδα ανέφερε ότι η ιστορική αυτή  επιγραφή εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, σύμφωνα με αναφορές των  γερμανικών μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα η έντονα ανθελληνική εφημερίδα Bild  τονίζει ότι, στον εικοστό πρώτο αιώνα αυτές οι ενδείξεις δείχνουν «επικίνδυνες τάσεις στη ρωσική ηγεσία.»!!
‘‘Μερικές από αυτές τις βόμβες που έφεραν  την επιγραφή αυτή,  μπορούν να εννοηθούν  είτε ως φάρσα είτε ως  πικρή διορατικότητα  για τη ρωσική πραγματικότητα του 2015‘‘!, γράφουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι θορυβήθηκαν αρκετά.
Σύμφωνα με το Πόρταλ “Russia flot.com” στις  αρχές  Αυγούστου συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 βομβαρδιστικά μαχητικά αεροσκάφη,  45  χερσαία πυραυλικά συστήματα,  30 μονάδες επιφανείας  και 1500 πεζοναύτες στο Καλίνινγκραντ   για την διενέργεια μεγάλων στρατιωτικών συνδυασμένων ασκήσεων μάχης. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής βομβαρδιστικά αεροσκάφη  έριξαν βόμβες σε προκαθορισμένους στόχους, ελικόπτερα μετέφεραν δεκάδες καταδρομείς, ενώ για πρώτη φορά  εδώ και 20 χρόνια εμφανίστηκαν αεροσκάφη  An-26, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.
Απο ότι γίνεται κατανοητό αναφέρουν  τα  ρωσικά ΜΜΕ, ο  «θόρυβος» που προκλήθηκε αφορά τόσο την ίδια την  ρωσική στρατιωτική άσκηση, η οποία διενεργήθηκε  μόλις κάποιες εκατοντάδες χλμ απο τα γερμανικά σύνορα, όσο και την «συμπεριφορά » των απλών Ρώσων στρατιωτών που καταδεικνύουν «τα θερμά αισθήματα» που τρέφουν πλέον οι Ρώσοι για τους Γερμανούς.
Σύμφωνα με ανάλυση από στην ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, το νέο ναυτικό δόγμα της Ρωσίας είναι προσανατολισμένο προς τον Αρκτικό κύκλο  και τον Ατλαντικό,  στρεφόμενο  κατά των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ. Αλλά κυρίως στρέφεται κατά της Γερμανίας που αποτελεί χώρο συγκεντρώσεως νατοϊκών δυνάμεων, αλλά και εναντίον των ίδιων των Γερμανών λόγω της αλαζονικής στάσης  τους έναντι της Ευρώπης. Το Κρεμλίνο σύμφωνα με πληθώρα αναλύσεων του γεωπολιτικού κέντρου μελετών της Μόσχας,  διαβλέπει εδώ και πολύ καιρό τις «αυτοκρατορικές» τάσεις του Βερολίνου προς τις χώρες της Ευρώπης, ειδικά αυτές του νότου. Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται με την Γερμανία που επιθυμεί να κατακτήσει και πάλι  την Ευρώπη με το ευρώ ,   «τοποθετώντας»  κυβερνήσεις «Κουίσλινγκ » σε όλες τις χώρες. Χώρες σαν την Ρωσία ή τις ΗΠΑ οι οποίες θεωρούνται υπερδυνάμεις δεν  πρόκειται να «επιτρέψουν» στην  «γερμανική συμμορία » με εκπρόσωπο τον Β.Σόιμπλε να επαναλάβει την ίδια ιστορία 75 χρόνια μετά. Άλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε  η Γερμανία είναι η «χαμένη»  του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και αυτό γεωπολιτικά  και στρατιωτικά δεν πρόκειται να μεταβληθεί, ΠΟΤΕ.      
Το σίγουρο όμως είναι ότι  πλέον έχουν αναπτυχθεί έντονα αντιγερμανικά συνθήματα από τους Ρώσους , με το Κρεμλίνο (πολιτική και στρατιωτική ηγεσία) να ακολουθεί πιστά  το δόγμα αυτό!!