“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Ηχηρό ΟΧΙ του στρατηγού Γράψα στη ΝΔ για το Επικρατείας! Τι του πρότειναν

Σχόλιο Θ.Π.: Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση Θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή διευκρίνιση σχετικά με το θέμα του Δ. Γράψα. Θεωρούμε πως ως Αρχηγός του Στρατεύματος έκανε άριστα την δουλειά του αφού ως γνωστόν τον αποστράτευσε άρον–άρον τον σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Τώρα οι θέσεις του σχετικά με το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος και αν υπήρχε πράγματι η επιθυμία από την πλευρά του να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι δικαίωμα του και ούτε  μας πολύ νοιάζει.
Το θέμα του Δ. Γράψα το εξετάζουμε διεξοδικά,  γιατί συνδέεται άμεσα με αυτό που του είχε πει ο Άγιος Παϊσιος σχετικά με την Πόλη, ότι δηλαδή θα είναι αυτός ο Αρχηγός του Στρατεύματος όταν θα μπούμε μέσα.
Κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό το γεγονός, κάποιοι άλλοι το αμφισβητούν… και κάποιοι θεωρούν ότι είναι ψέμα!!!
Εμείς πάλι με αυτά που έχουμε ακούσει και μας έχουν περιγράψει, θεωρούμε ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του συμβάντος με τον Άγιο, αλλά ότι θα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΊ και πολύ ΣΎΝΤΟΜΑ !!!

Ηχηρό όχι από τον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτρη Γράψα στην πρόταση της ΝΔ για να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όχι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε στον κ.Γράψα και του έκανε της εξής πρόταση:

•Να τοποθετηθεί στην πέμπτη μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ να τοποθετηθεί ΥΦΕΘΑ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ απάντησε όχι .

Προκαλεί μεγάλη απορία ο τρόπος με τον οποίο η ΝΔ χειρίστηκε το θέμα Γράψα. Πρόκειται για το πιο ηχηρό όνομα που θα μπορούσε να είχε οποιοδήποτε κόμμα στο ψηφοδέλτιό του σ΄ ότι έχει να κάνει με τις ΕΔ! 

Είναι προφανές ότι ο στρατηγός Γράψας δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί τέτοια πρόταση μόνο και μόνο για να μπει στην μαρκίζα κάποιου κόμματος. www.onalert.gr