“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ αυτό το είδαμε, ο Μάρτιν Σούλτζ να επιβεβαιώνει τον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Αλλόκοτοι άνθρωποι πράττουν και  λένε  παράξενα πράγματα για αυτό και η κατάληξη θα είναι εξόχως αποκαλυπτική 
Όσα φίμωτρα και να θέλουν να μας φορέσουν εδώ στην Ελλάδα με τα πολύφερνα νομοσχέδια που κατεβάζουν,  βιώνουμε ήδη στιγμές ¨αποκάλυψης¨ και είμαστε ένα βήμα πριν βγάλουμε τις μάσκες και τα φίμωτρα τους και να τους τα δώσουμε στο χέρι γιατί αυτοί θα τα έχουν όπως φαίνεται μεγαλύτερη ανάγκη .

Και φυσικά αυτό το γνωρίζαμε γιατί μας το είχαν προείπει και σύντομα το μαθαίνουν και οι Εταίροι μας από αδιάψευστα χείλη ΑΓΙΩΝ. O Άγιος Παΐσιος , χρόνια πριν, είχε πει: «θα αλλάξουν πολλά κάποτε στην Ευρώπη και δεν θα είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα..».

Σήμερα  όμως μας τα επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας οι ινστρούχτορες της ΕΕ.

«Είναι αδύνατο να προβλέψουμε  αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υπάρχει στην σημερινή της μορφή μετά από δέκα χρόνια», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτζ , ζητώντας παράλληλα «να αγωνιστούμε για τον πολιτισμό του έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Η ΕΕ απειλείται  και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική», δήλωσε ο Σούλτς. «Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσον η ΕΕ  θα υπάρχει με την σημερινή της μορφή και μετά από 10 χρόνια», τόνισε ο ίδιος. Τότε με ποια μορφή θα υπάρχει;

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι απαραίτητο για την υλοποίηση του πολιτισμικού έργου της ΕΕ, η αναστροφή της πορείας αυτής, αλλιώς η εναλλακτική λύση, θα είναι ο άκρατος  εθνικισμός, τα σύνορα και οι φράκτες.

«Δυστυχώς, ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ δεν δείχνουν την πρέπουσα  αλληλεγγύη  , ενώ την ίδια στιγμή κατηγορήσουν την ένωση ότι  αδυνατεί να επιλύσει  τα καίρια  προβλήματα των τελευταίων χρόνων», συνεχίζει  ο Schultz.

Ως παράδειγμα, αναφέρει  ο ίδιος την άρνηση της αλληλεγγύης και την άσχημη  συμπεριφορά ορισμένων κρατών στο θέμα της υποδοχής των μεταναστών στο έδαφός τους, με το αποτέλεσμα  το κύριο βάρος να πέφτει  μόνο σε 5 χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία και Σουηδία.

Η επόμενη  δεκαετία θα αποτελεί μια περίοδο με πολύ πόνο, χάος , και αίμα λόγω των συγκρούσεων, οι οποίες ήδη λαμβάνουν χώρα σε όλον τον πλανήτη. Λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές συνθήκες, η ΕΕ είτε θα μετατραπεί σε μια υπερ-ένωση χωρών με κεντρικό έλεγχο, είτε θα διαλυθεί.  Να παραμείνει πάντως με την σημερινή μορφή είναι απίθανο http://www.pentapostagma.gr 16 Δεκεμβρίου 2015

¨O Άγιος Παΐσιος, χρόνια πριν, είχε πει: «θα αλλάξουν πολλά κάποτε στην Ευρώπη και δεν θα είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα..».

«..Σχεδόν πάντα οι συζητήσεις κατέληγαν στις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, σχετικά με τα εθνικά ζητήματα και την τότε ΕΟΚ και πάντα κάποιοι θα βρίσκονταν να τον ρωτήσουν γι’ αυτά τα θέματα. Σε μια από τις επισκέψεις μου συμμετείχα σε μια ομάδα από φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Λογιστικής Θεσσαλονίκης. Όταν καθίσαμε μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες, οι καθηγητές ρωτούσαν τον Γέροντα πως βλέπει το μέλλον της ΕΟΚ.

Μερικοί από τους καθηγητές του έλεγαν ότι τα 12 κράτη μέλη της ΕΟΚ θα γίνονταν μελλοντικά ένα κράτος με μια κυβέρνηση ισχυρή, ένα ενιαίο λογιστικό σύστημα, μια ενιαία οικονομία, ενιαίο στρατό και εξωτερική πολιτική και ότι τα κράτη θα ήταν ως επαρχίες. Περιέγραφαν το μέλλον λαμπρό, με οικονομική ευμάρεια όπως αυτή των ΗΠΑ.

Αφού τους άκουσε ο Π. Παΐσιος απάντησε ότι: δώδεκα χαλιά ακόμα και αν τα ράψεις δεν γίνονται ένα. Πριν από πενήντα χρόνια οι μεγάλοι της ΕΟΚ αιματοκύλισαν τον κόσμο και έχουν τόσο εγωισμό, που δεν ζήτησαν συγγνώμη και δεν ομονοούν μέχρι σήμερα. Είναι δυνατόν να κάνουν κοινό κράτος με κοινά συμφέροντα, όταν θα πρέπει κάθε κράτος να ξεχάσει τα δικά του συμφέροντα; Θα διαλυθεί η ΕΟΚ μας είπε εξ αιτίας του εγωισμού των μεγάλων.

Σε όλα αυτά ο Π. Παϊσιος επαναλάμβανε ότι τα δώδεκα χαλιά ακόμα και αν τα ράψεις δεν γίνονται ένα, κάθε ένα θα είναι διαφορετικό. Θα αλλάξουν οι καιροί, μας είπε, δεν θα είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα. Βέβαια, χωρίς να το καταλαβαίνουν, υπηρετούν το θέλημα του Θεού…¨
*του Πρωτοπρεσβύτερου Μιχαήλ Μακρίδη: «Πατήρ Παΐσιος – Μνήμες»
ΠΗΓΗ thesecretrealtruth.blogspot.com 
newsbomb.gr/ellada/ekklhsia/story/594639/profiteia-paisioy-gia-ee-dodeka-xalia-akoma-kai-an-ta-rapseis-den-ginontai-ena#ixzz3sDMVa7MJ

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ κάποιος που τους τα είπε πριν πολλά χρόνια ότι:


Και αυτός ήταν ο ΑΓΙΟΣ και ¨μπροστάρης της Εθνικής Επιβίωσης μας ¨ ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας