“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ… “Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…”

ΦΩΤΟ: η Πορταΐτισσα στον Άθωνα ετοιμάζεται να αγιάσει το Αιγαίο
Κάποτε όλα τα παρακάτω ήταν για τους γραφικούς, σήμερα γίνονται καθημερινότητα μας.
Αφού ψηφίσθηκε το σύμφωνο συμβίωσης, απομένει να ¨ψηφιστεί¨ και το σύμφωνο συμβίωσης ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει τέλος στο ¨σύμφωνο επιβίωσης ¨ της καθημερινότητας του Έλληνα.
Αυτό θέλουν οι ξένοι διότι η Ελλάδα θα πρέπει να συρθεί στην γεωπολιτική χοάνη που άνοιξε στην περιοχή μας και καταπίνει τα πάντα.
Αυτά που έκαναν στην Ελλάδα στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους θέλουν να τα επαναλάβουν και τώρα.
Η ΧΟΑΝΗ άνοιξε και βγάζει ¨εξωγήινους – δαίμονες¨ και μάλιστα πυρηνικούς.

¨Ο Mikhail Alexandrov προϊστάμενος του κέντρου Στρατιωτικών και Πολιτικών Σπουδών, είναι πεπεισμένος πως σε περίπτωση πολέμου η Ρωσία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αμέσως γιατί διακυβεύεται η ύπαρξη του έθνους.

"Θα ήταν λάθος για τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα σε αυτή την περίπτωση. Η Δύση και η Τουρκία θα προσπαθήσουν να μας σύρουν σε πόλεμο φθοράς όπως στον Κριμαϊκό Πόλεμο (1853-1856) όπου η κλιμάκωση θα είναι αργή, θα ξεσπάσουν συγκρούσεις στον Καύκασο και η Ρωσική ομάδα στη Συρία θα καταστραφεί. Η Δύση θα βοηθά την Τουρκία, θα εγκατασταθούν στο έδαφος της στρατιωτικές μονάδες και υπερσύγχρονες αεροπορικές μονάδες. Θα ακολουθήσει πόλεμο βραδείας τριβής".

"Κατά την άποψη μου ο πόλεμος με την Τουρκία θα είναι γρήγορος, αποφασιστικός, ταχύς και φιλόδοξος. Η Ρωσία θα πρέπει να χτυπήσει με πυρηνικά τις δομές και τους στρατιωτικούς στόχους της Τουρκίας όχι σε πόλεις όπου ζουν άνθρωποι αλλά στα αρχηγεία, διοικητήρια και κέντρα επικοινωνιών, αποθήκες πυρομαχικών, αεροδρόμια, λιμάνια. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών του πολέμου η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει όλες τις στρατιωτικές υποδομές της Τουρκίας" είπε ο Mikhail Alexandrov.

"Δεν χρειάζονται βαλλιστικοί πύραυλοι για αυτά τα πλήγματα αλλά οι Iskander-M με πυρηνικές κεφαλές. Μόλις καταστραφεί η στρατιωτική υποδομή τότε τα ρωσικά στρατεύματα θα καταλάβουν τα Στενά"!

"Η Δύση δεν θα έχει χρόνο αντίδρασης, δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα. Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα τρομοκρατηθούν τόσο πολύ που δεν θα τολμήσουν να παρέμβουν. Οι ΗΠΑ θα έχουν μόνο μια επιλογή ή θα ξεκινήσουν στρατηγικό πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία ή όχι. Ως αποτέλεσμα η Ρωσία θα καταλάβει τα Στενά και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε στην....Τουρκία".http://www.pronews.gr/portal11/01/2016

Μετά τις δηλώσεις και του Πούτιν η Τουρκία θα είναι πλέον μια χώρα δίχως σύνορα.

"Για εμένα, δεν είναι τα σύνορα ή τα εθνικά εδάφη που είναι σημαντικά, αλλά η μοίρα των ανθρώπων" Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ http://www.capital.gr/

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την δημιουργία του  Κουρδιστάν

¨Και ξαφνικά η Αμερική «αποφάσισε» να χτυπήσει εκεί που πονάει το ISIS, στα θησαυροφυλάκια. Μήπως λέμε, μήπως τα χρήματα μέσα στα θησαυροφυλάκια ήταν δολάρια;
Washington (CNN)In an extremely unusual airstrike, the U.S. dropped bombs Sunday in central Mosul, Iraq, destroying a building containing huge amounts of cash ISIS was using to pay its troops and for ongoing operations, two U.S. defense officials told CNN. http://www.pentapostagma.gr/11 Ιανουαρίου 2016,

Τέρμα τα δίφραγκα, ας ετοιμάζεται η Ευρώπη να υποδεχτεί άνεργους τζιχαντιστές –εκδοροσφαγείς.

Τα γεγονότα έκλεισαν και έρχονται εδώ …ο “ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του”.

Αυτό εννοούσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πριν τριάντα χρόνους.

Γεώργιος Γιάννου, αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας
Την άνοιξη του 1987 επισκέφθηκα τον γέροντα Παϊσιο στο κελλί του, στην Παναγούδα. Προβληματισμένος, τον ρώτησα αν θα γινόταν πόλεμος με την Τουρκία και μου είπε, ότι: 

«όταν θα δούμε την Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία, και η Τουρκία να παίρνει την πρεσβεία της από την Αθήνα, τότε θα πρέπει να πούμε «Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»
(Βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»)

Μετά όμως από αυτό οι γείτονες δεν θα έχουν να ζητήσουν πρεσβείαις από κανένα μόνο θα νοιάζονται να βρουν δουλεμπόρους για να τους μεταφέρουν στα βάθη της Ανατολίας για γλυτώσουν από την πολεμική μανία που θα ενσκήψει σαν ακρίδα επάνω από τα κεφάλια τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ....

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας