“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

DWN: Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν την Ευρώπη για επίθεση «από τα ανατολικά»…

Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν την Ευρώπη για ενδεχόμενο πόλεμο και οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ θα συζητήσουν στην επόμενη συνάντησή τους την πιθανότητα «ξαφνικής επίθεσης από τα Ανατολικά», μεταδίδει η γερμανική εφημερίδαDeutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN), φωτογραφίζοντας τη Ρωσία.
Η εν λόγω συνάντηση θα λάβει χώρα μέσα Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, ενώ το ΝΑΤΟ θα προσομοιώσει μία επίθεση κατά της συμμαχίας εξ Ανατολής και θα σχεδιάσει ανάλογη απάντηση, εξηγεί η εφημερίδα επικαλούμενη δηλώσεις από ανώτατους αξιωματούχους της Συμμαχίας.
«Οι υπουργοί θα πρέπει να παίρνουν αποφάσεις κάτω από πίεση σε ότι αφορά τι θα πρέπει να κάνει το ΝΑΤΟ σε τέτοιες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναδιάταξης στρατευμάτων», δήλωσε διπλωμάτης του ΝΑΤΟ στην εφημερίδα.
Να σημειωθεί ότι το περασμένο έτος το ΝΑΤΟ, οργάνωσε μια σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις πάλι για απρόβλεπτη απειλή εξ Ανατολής, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί ξαφνικά, κάτι που καθιερώθηκε για πρώτη φορά μετά την κατάληψη της Κριμαίας από τον Πούτιν. www.tribune.gr