“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό “θα μας το λύσει” η τούρκικη μαφία... μα είναι δυνατόν;

Κίβδηλοι –Συνένοχοι-Δόλιοι; ΕΕ-Τουρκία, Διαλέξτε και πάρτε…
¨Η Τουρκία  προκάλεσε  την μεταναστευτική  κρίση στην  Ευρώπης με  την συνενοχή  του Πρόεδρου  Ερντογάν, σύμφωνα με  ένα Γάλλο  πρώην διπλωμάτη.
Η μεταναστευτική  κρίση στην Ευρώπη προκλήθηκε από την τουρκική μαφία, πιθανότατα  από ομάδες μέσα από τις οποίες δρουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ως εκ τούτου ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τον πρώην διπλωμάτη  Roland Hureaux.

Σύμφωνα με τον  Hureaux, οι πραγματικοί  Σύριοι  πρόσφυγες δεν έχουν τα μέσα για να έρθουν στην Ευρώπη επειδή ζουν σε μεγάλο βαθμό στη φτώχεια σε στρατόπεδα στα σύνορα με την Τουρκία.  Παρ όλα αυτά η Ευρώπη έχει κατακλυσθεί από μετανάστες ..

Ένα συνηθισμένο δρομολόγιο είναι  μέσω Λίβανου και μετά με πτήσεις  πετούν προς τη δυτική ακτή της Τουρκίας και  στη συνέχεια με πλοίο.

Τους κοστίζει μεταξύ 5.000 και 10.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί  έχουν τα χρήματα. Όλο αυτό διοργανώνεται από την τουρκική μαφία και σε πολλές περιπτώσεις  με την  συνενοχή της  τουρκικής  μυστικής  υπηρεσίας  και ως εκ τούτου, της κυβέρνησης  του Ερντογάν, είπε "Hureaux στην  Atlantico.© AFP 2016 / JOHN MACDOUGALL

Οι Επικεφαλείς  της ΕΕ ψάχνουν  για περισσότερη συνεργασία με την Τουρκία  ως αναφορά το Μεταναστευτικό και πρόσθεσε  ο  Hureaux

¨ότι το σχέδιο για  την υποδοχή των προσφύγων  στην Ευρώπη  είναι προφανές για την  γερμανική  και τις άλλες κυβερνήσεις της ΕΕ διότι με αυτόν τον τρόπο θα διορθωθούν οι δημογραφικές  ανισορροπίες   ώστε  να διατηρηθούν  τα συνταξιοδοτικά προγράμματα  που φθίνουν στις ευρωπαϊκές χώρες με τη γήρανση του πληθυσμού.

"Αυτή η φιλοσοφία  επικρατεί στο υψηλότερο επίπεδο: στην  σύνοδο κορυφής του Νταβός, στο ΔΝΤ, τον  ΟΟΣΑ [Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης] και δείχνει ότι αυτό το κύμα των μεταναστών ήταν μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία για την Ευρώπη", δήλωσε ο Hureaux .

Αυτή η σκέψη, σύμφωνα με Hureaux, επέτρεψε την Τουρκία να επωφεληθεί από τη δυνατότητα της μεταναστευτικής κρίσης   ώστε να λαμβάνει  επιχορηγήσεις χάρη στο καθεστώς της υπό  ένταξης χώρας  στην ΕΕ, δεδομένου ότι δεν θα ελάμβανε χρήματα αν ήταν ήδη μέλος της ΕΕ.¨ http://sputniknews.com/analysis/20160307/1035915234/europe-migrant-crisis-erdogan.html#ixzz42EaFBeKr

Τι μας λέει λοιπόν αυτός ο Γάλλος Διπλωμάτης;

Ότι η τουρκική μαφία στηρίζει τα συνταξιοδοτικά προγράμματα στις χώρες της ΕΕ με αμοιβή φυσικά.

Ας πούμε ότι τα βοηθάει..

Αλλά τα καραβάνια που έρχονται που καταπλέουν εδώ επιθυμούν να ενταχθούν όχι στα κοινωνικά προγράμματα της μνημονιακής Ελλάδος αλλά στα πλούσια προγράμματα των χωρών της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Για αυτό τον λόγο  όλοι που μας έρχονται στην Ελλάδα ¨βγάζουν πτερά για την Ειδομένη¨.

"Το κρίσιμο είναι να μπορέσουμε να εκτονώσουμε την πίεση στο νομό Κιλκίς και στα σύνορα, στο φράκτη στην Ειδομένη".

Αυτό είπε στο "Πρακτορείο 104,9 FM" ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να πεισθούν οι πρόσφυγες να μετακινηθούν προς τα κέντρα μετεγκατάστασης, όπου οι συνθήκες φιλοξενίας είναι πολύ καλύτερες. iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/

Πως μπορείς να διαχειριστείς την ΟΡΓΗ όλων αυτών που πλήρωσαν πλούσια εισιτήρια στην τουρκική μαφία όταν τους πεις ότι τα σύνορα στην Ελλάδα κλείνουν ἠ θα ισχύσουν ποσοστώσεις υποδοχής ;

ΑΥΤΟ είναι το βασικότερο και το πιο κρίσιμο των ημερών μας.

Τελικά ο Γάλλος διπλωμάτης μας είπε μόνο τα μισά..

Η τουρκική μαφία μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες και τον Σουλτάνο εκτός από τα μπαξίσια που παίρνουν  από τους μετανάστες και από τις επιδοτήσεις της ΕΕ... θέλουν να ανατρέψουν το πολιτικό και το γεωπολιτικό  Status  στην Ελλάδα και φυσικά στο Αιγαίο  λίγο πριν διαλυθεί εξ ων συνετέθη  η Τουρκία από την Ρωσία.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας