“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Δεν υπάρχει μαύρος γάτος μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Αυτοί τον έφεραν για να προσβάλλουν τον απανταχού Ελληνισμό με αυτήν την εικόνα.

ΦΏΤΟ https://www.cnn.gr
Ρωτήθηκαν τούρκοι και ξένοι ξεναγοί αν είδαν αυτό το χαριτωμένο τετράποδο να σουλατσάρει ποτέ  μέσα στον Καθολικό της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και η απάντηση τους ήταν κατηγορηματικά ΟΧΙ. Δεν είναι δυνατόν στον ελεγχόμενο  κλειστό χώρο ενός κορυφαίου παγκόσμιου μνημείου να υπάρχουν τέτοιες επισκέψεις, εκτός και αν  κάποιοι εσκεμμένα το μεθόδευσαν… Αυτά μας ειπώθηκαν πριν λίγο.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Και τα δικά μας τα «χάπατα» άρχισαν να ομιλούν για κακό σημάδι, για τετράποδο  που μεγαλώνει στον χώρο και κυκλοφορεί ελεύθερα και ένα σωρό βλακείες.

Κάνεις δεν κατάλαβε την εικόνα που ήθελε να περάσει ο τούρκος  βρωμιάρης στην παγκόσμια κοινή γνώμη και ιδιαίτερα στον  απανταχού Ελληνισμό με τον Έλληνα πρωθυπουργό να βλέπει σαστισμένος τον μαύρο γάτο και να τον απαθανατίζουν σε φωτο τα διεθνή ΜΜΕ.
Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ  ο τούρκος θέλησε ακόμη μια φορά να μαγαρίσει την ιεροπρέπεια του  χώρου και το έκανε επιμελημένα- στοχευμένα.
Άραγε κυκλοφορούν τέτοιοι γάτοι στο διπλανό μπλέ τζαμί όταν το επισκέπτεται ο σουλτάνος ;
Άραγε βρέθηκε σε άλλη επίσκεψη επίσημου φορέα μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μαύρος γάτος;  Φυσικά ΟΧΙ

 Σουλτάνε η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δεν είναι προληπτική σαν την αφεντιά σου.

Στην σημερινή εικόνα είδε τα χάλια σου και το τέλος σου.

Σε αφήνει η ΠΑΝΑΓΙΑ να δείξεις όλη την μοχθηρία σου.

Και σύντομα θα κυκλοφορείς σαν μαύρος γάτος στο λευκό παλάτι σου.

ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς