“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

☦ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

Θ.Π. Και φυσικά δεν θα κάνει τον Αγιασμό στο Μοσχάτο ο Ιερώνυμος όπως αρχικά είχε πει η Ιερά Σύνοδος….. τσάμπα δηλ.  και η λέξη «αντάρτικο» που χρησιμοποιήθηκε από κάποιους ενώ θα έπρεπε στη θέση της να είχε χρησιμοποιηθεί η λέξη «δουλοπρέπεια» ή «ραγιαδισμός» καλύτερα μιας και εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του  ‘21….

"Στο ίδιο πνεύμα της καλής θέλησης, ο κ. Ιερώνυμος έδωσε εντολή η αυριανή λειτουργία στους ναούς της αρχιεπισκοπής να είναι σύντομη και να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 08:30 π.μ."

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ  ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ.

(γιατί άνοιξε η εκκλησία τους ναούς στους πιστούς ακόμα και με τον κίνδυνο να τους επιβληθεί πρόστιμο και  πως θα πάνε οι πιστοί αν έχουν μικρά παιδιά; Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ δεν γίνεται πρωί - πρωί , όπως των Χριστουγέννων γιατί ο ΧΡΙΣΤΟΣ βαπτίστηκε μέσα στο ΦΩΣ της ημέρας και όχι μέσα στην νύχτα της πονηριάς . ΓΙΑ αυτό βαπτίστηκε για να καταργήσει την δεύτερη) 

"Να σημειωθεί ότι στο ΣτΕ δεν κατατέθηκε σήμερα καμιά προσφυγή από την πλευρά της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπως είχε ανακοινωθεί, κατά των μέτρων για τη μη συμμετοχή πιστών στην αυριανή λειτουργία των Θεοφανείων." Romfea

konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com