“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

☦ "Με ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ δίχως πιστούς στις μεγαλουπόλεις, στις πλατείες οι άνθρωποι θα δαιμονίζονται"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

"στον πνευματικό θάνατο δεν υπάρχουν μεταλλάξεις, αλλά αιρέσεις"

Όσο μένουν οι εκκλησίες κλειστές στις μεγαλουπόλεις οι άνθρωποι " δαιμονίζονται"  στις πλατείες και αυτά που παρακολουθούμε προς το παρόν είναι ψήγμα. Αυτά τα ξέρουν οι ταγοί .. αλλά 

Αγαπητολογία και Οικουμενισμός και  πιθανές  συμβάσεις έργων  είναι τα " πνευματικά εκείνα εμβόλια"  που προκάλεσαν ανοσία-αναισθησία  υγιούς αντίδρασης  σε  κάποιους την στιγμή που ετοιμαζόμαστε να εισέλθουμε στην Μεγάλη και Αγία Σαρακόστη με τις Κατανυκτικές Λειτουργίες πάλι on line, σαν να λέμε Σαρακοστή on line.

Στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, αλλά αυτοί που άρχουν εκκλησιαστικά τι μήνυμα έλαβαν από την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ που και πάλι ετοιμάζεται να ακούσει τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ της  δίχως τα παιδιά της μέσα στους Ιερούς Ναούς και μάλιστα στην χρονική συγκυρία των 200 ετών που η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ μας χάρισε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ( όχι φυσικά την γνωστή καμπάνια του εμβολιασμού) ;

Ουδείς σώφρων θα έλεγε να μην παρθούν τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα και όχι αυτά της υπερβολής και της μεθοδευμένης κατατρομοκράτησης του εκκλησιαστικού πληρώματος. Άλλωστε το αφήγημα της πανδημίας θα καταλήξει να συμπεριληφθεί στους τόμους της ιατρικής ιστορίας ως μια ενδημική δυνατή γρίπη και όχι φυσικά πανώλης. 

Καλόν θα  ήταν οι άρχοντες  να μην αυτογελοιοποιηθούν με τα περσινά μηνύματα τους " και από το σπίτι μπορούμε να συμμετάσχουμε στα ΦΡΙΚΤΑ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ"

Τα πάντα φιλτράρονται στις μέρες μας, μόνο αυτό είναι και η κύρια εξήγηση των πρωτόγνωρων που ζούμε.

ΔΕΝ είναι εκκλησιαστική κρίση διατείνονται, αλλά καθαρά ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ άρα " πάρτε το ποτήρι το πικρό από εμάς" και "δείτε να εμβολιαστείτε περισσότεροι για να αποκτήσουμε την ανοσία αγέλης( δηλ. όχι των ανθρώπων, αλλά των ζώων) για να ανοίξουν κάπως μερικώς οι ναοί στους πιστούς" είναι σαν μας διαμηνύουν με την στάση τους.

ΚΑΙ φυσικά αυτοί που θα εμβολιαστούν θα έχουν και πιστοποιητικό ασφάλειας της υγείας τους, ώστε μελλοντικά ένας εκκλησιαστικός επίτροπος να ελέγχει με άνεση ποιος θα εισέρχεται στο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ της Εκκλησίας.

Επειδή πολλά ειπώθηκαν, αλλά δεν ίδρωσε αυτί κανενός θα συμπληρώσουμε:

"αν πέσει και σε εμάς η χολέρα- η  φρικτή πανδημία  που ωριμάζει στην γειτονική τουρκία , τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί;"

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ κάτι θα κάνει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για τα ελάχιστα παραπεταμένα παιδιά του.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας