“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ "Ὁ ῎Αγγελος ἐβόα τῇ Κεχαριτωμένῃ·"

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η ΛΕΠΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ! «Να κλείσουμε τα τζαμιά να απελάσουμε κληρικούς»

Θ.Π. Η ΛΕΠΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ;;;
Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι ρίχνουν λάδι και στο πολιτικό σκηνικό σε μία στιγμή που η χώρα οδεύει για τις περιφερειακές εκλογές του Δεκεμβρίου.
Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν ζητά να κλείσουν τα ριζοσπαστικά τζαμιά και να απελαθούν οι ριζοσπαστικοί κληρικοί ζήτησε η ηγέτης της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, είπε: «Για έκτη φορά μέσα στο 2015 η ισλαμιστική τρομοκρατία έπληξε τη χώρα μας. Η Γαλλία θρηνεί τους νεκρούς της και εγώ θρηνώ μαζί της. Τιμώ την αφοσίωση των ενόπλων δυνάμεών μας. Η Γαλλία πρέπει να καθορίσει ποιοι είναι οι φίλοι της και ποιοι οι εχθροί της.
Οι εχθροί της Γαλλίας είναι εκείνοι που διατηρούν δεσμούς με τον Ισλαμισμό. Μια για πάντα, η Γαλλία πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων της.
Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός πρέπει να καταστραφεί, τα ριζοσπαστικά τζαμιά πρέπει να κλείσουν και οι ριζοσπαστικοί κληρικοί πρέπει να απελαθούν.
Στους Γάλλους τρομοκράτες πρέπει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια και να αποκλειστούν από τη χώρα». crashonline.gr